Vuoden työmatkapyöräilijä 2019 haku on taas käynnissä!

Lappeenrannan Vuoden työmatkapyöräilijää etsitään jo yhdeksännen kerran!

Lappeenrantalaiset pyöräilyvaikuttajat valitsevat jälleen Lappeenrannan Vuoden työmatkapyöräilijän. Tämän lisäksi voi ehdottaa myös vuoden pyöräilytekoa. Tuo voi olla esimerkiksi oma työnantaja, mikä vaikkapa järjestää pyöräretkiä, palkitsee pyörällä liikkuvia tai järjestänyt olosuhteita.

Lappeenrannan Vuoden työmatkapyöräilijä -kampanjalla halutaan tuoda esiin henkilöitä, jotka edistävät pyöräilyä pyöräilemällä itse ja samalla toimimalla esimerkkinä muille. Kampanjalla halutaan myös kannustaa ihmisiä lisäämään liikkumista ja samalla vähentävän autoilua työmatkaliikenteessä.

Kuka voi tulla valituksi vuoden työmatkapyöräilijäksi 2019?

Työmatkapyöräilijän valintaan vaikuttavat useat eri seikat. Tärkeää on hyvän  esimerkin antaminen muille sekä pyöräilyn hyvien puolien esiintuonti positiivisella tavalla ja  tällä tavoin muita pyöräilemään innostava kannustaminen. Ehdokkaan työmatkan pituus voi olla 2 tai 20 kilometriä, pyöräilymatkan pituus ei ole valintakriteeri. Perusteluina ovat aktiivinen polkupyörällä liikkuminen, toimiminen esimerkillisenä kestävän liikuntakulttuurin ja pyöräilyn puolestapuhujana kotona, työyhteissä tai harrastetoiminnassaan. Valittavan henkilön tulee asua Lappeenrannassa.

Ketkä valitsevat vuoden työmatkapyöräilijän

Vuoden työmatkapyöräilijää voi ehdottaa kuka tahansa . Valitsijaraadin muodostavat Juhani  Sirkiän (pj.) johdolla Saimaan Ladunedustaja Sulo Tuuliainen ja lisäksi lappeenrantalaset pyöräilyaktiivit Matti Pesu ja Tomi Lapinlampi.

Vuoden Pyöräilyteko 2019.

Ehdota myös vuoden pyöräilytekoa. Tuo voi olla mikä tahansa taho yritys, yhdistys, kaupunki , koulu tai vaikka vain ihan yksittäinen henkilö. Vuoden pyöräilyteko voi olla yksittäinen tai jo pidempään pyöräilyä edistänyt tapahtuma.


Ehdotukset tulee lähettää sunnuntaihin 31.5.2019 klo 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen juhani.sirkia@outlook.com . Mukaan ehdotukseen tulee luonnollisesti liittää ehdotetun nimi, työpaikka, yhteystiedot sekä lyhyt perustelu ehdokkuudesta.


Vuoden työmatkapyöräilijä ja pyöräilyteko julkistetaan ja palkitaan ke 5.6. Kahvila
Kaffiinan kattoterassilla Lappeenrannan Satamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *